Helstegt gederyg med bouillon-kartofler

i_Ryg-600

Til 4 personer.

  • 1 gederyg (ca. 1 kg.)
  • 1 bdt. timian
  • 1 bdt. rosmarin
  • 10 sorte peberkorn

Bouillon-kartofler:

  • 8 bagekartoffler
  • 1 porre
  • 2 gulerødder
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 l hønsefond
  • salt og peber

Alle grønsager skæres i skiver og kommes i et ildfast fad.
Hønsefonden tilsættes og faddet bages i ovnen i ca. 1 time ved 180°C.

Gederyggen brunes godt af og steges herefter i ovnen i ca. 30 min. ved 160°C med rosmarin, timian, peberkorn og salt.
Gederyggen serveres med de varme boullion-kartofler til.

Wassim Hallal, kok

Stenalt Land- og Skovbrug
Stenaltvej 8
8950 Ørsted
Tlf. +45 8648 8005
CVR 1272­ 7348
dajmstenalt@mail.dk

www.stenalt.dk
Du er her: ForsideOpskrifterHelstegt gederyg med bouillon-kartofler