Frikassé med gedekød og grønne asparges

i_frikase-600

Til 4 personer

  • 400 g. gedekød i små tern
  • 2 skalotteløg
  • 2 bdt. grønne asparges
  • 2 dl. hønsefond
  • 2 bdt. purløg
  • 2 dl. fløde
  • salt og peber

Brun kødet på en varm pande til det er gyldent.

Tilsæt finthakket skalotteløg, halvdelen af aspargesne skåret i mindre stykker og hønsefonden.

Lad det koge ca. en halv time under låg.

Tilsæt de sidste asparges, fløde og finthakket purløg og smag til med salt og peber.

Server med brød eller ris til.

Wassim Hallal, kok

Stenalt Land- og Skovbrug
Stenaltvej 8
8950 Ørsted
Tlf. +45 4094 8005
CVR 1272­ 7348
dorte@stenalt.dk

www.stenalt.dk
Du er her: ForsideOpskrifterFrikassé med gedekød og grønne asparges