Gedebøffer med tomatsalat og kold basilikum-tomatsauce

i_boeffer-600

Til 4 personer.

Gedebøffer:

  • 400 g. hakket gedekød
  • 2 skalotteløg
  • 50 g. kapers

Tomatsalat:

  • 4 tomater
  • lidt olivenolie
  • 1 bdt. frisk oregano
  • 100 g. feta
  • salt og peber

Kold basilikum-tomatsauce:

  • 1 bundt basilikum
  • 1 tomat
  • 1 dl tomatsaft
  • 1/2 dl hvid balsamico
  • 2 dl olivenolie
  • lidt citron saft

Bland finthakket løg og hele kapers i det hakkede gedekød. Form bøfferne efter ønske.
Lige inden servering steges bøfferne ca. 5 min på hver side.

Skær tomaterne i skiver, hæld olivenolie over og drys oregano og feta ud over salaten.

Til den kolde basilikum-tomatsauce kommes alle ingredienser med undtagelse af tomaterne i en blender.
Herefter smages til med salt og peber.

Tomaterne skæres i meget små tern og vendes i saucen.

Saucen serveres sammen med bøfferne og nykogte kartofler til.

Wassim Hallal, kok

Stenalt Land- og Skovbrug
Stenaltvej 8
8950 Ørsted
Tlf. +45 4094 8005
CVR 1272­ 7348
dorte@stenalt.dk

www.stenalt.dk
Du er her: ForsideOpskrifterGedebøffer med tomatsalat og kold basilikum-tomatsauce