Rødbedesalat med fennikel og fast gedeost

i_rodbedesalat-600

 

  • 400 g rødbeder
  • 1 fennikel
  • 50 g kapers
  • 1 tsk dijonsennep
  • 3 spsk æbleeddike
  • 3 spsk olivenolie
  • salt
  • 100 g fast gedeost

Kog rødbederne med skræl på til de er helt møre ca. 45 min.

Smut rødbederne og skær dem i små tern.

Fenniklen renses og skæres i små tern.

Bland rødbeder, fennikel og kapers.

Dressingen røres sammen af dijonsennep, æbleeddike, olivenolie og salt.

Vend dressingen i salaten.

Pynt med smuldret gedeost lige inden servering.

Stenalt Land- og Skovbrug
Stenaltvej 8
8950 Ørsted
Tlf. +45 4094 8005
CVR 1272­ 7348
dorte@stenalt.dk

www.stenalt.dk
Du er her: ForsideOpskrifterRødbedesalat med fennikel og fast gedeost